Phone 070 - 38 44 600

Creditsafe zoekt...

Creditsafe zoekt...

Bekend van

Klinkt Creditsafe bekend in de oren? Dit zou heel goed kunnen, want...

 

Bekend van


Financial Business Controller

Ben jij een Financial Controller die ons aankan?
Ben jij toe aan je 2e of 3e stap in je carrière bij een ambitieuze internationale organisatie? Heb jij werkervaring op het gebied van financieel management die je eerder hebt opgedaan bij bijvoorbeeld een grotere corporate of een accountantskantoor. Ben jij iemand die meedenkt en doet? En jij wilt nu de stap maken om mee te draaien in de informatie business? Lees dan verder.

Over Creditsafe
Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie. Wij opereren wereldwijd en leveren bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in 12 landen. Onze waarden zijn Different, Fair, Pro-Active en Fast. Wij zijn doelgericht en wij zijn een van de meest uitgesproken bedrijven in onze markt. Wij leveren goede kwaliteit, wereldwijde dekking en bieden zeer scherpe tarieven. Wij zijn nu 9 jaar actief in Nederland en hebben inmiddels meer dan 13.000 klanten die hoofdzakelijk telefonisch worden bediend.

De Functie
Als Financial Controller bij Creditsafe NL rapporteer je net als je collega’s van de 12 andere landen aan de Group CFO in Engeland en wordt je de sparringpartner van de Managing Director in Nederland.  Je bent eindverantwoordelijk voor de afdeling Finance en je geeft leiding aan een teamleider die rechtstreeks aan je rapporteert. Je zorgt voor betrouwbare rapportages; alle wettelijke, beheers- en groepsrapportage, planning en forecasts. Je bent goed bekend met lokale belasting- en fiscale compliance en -rapportages. Je ondersteunt bij het begrotingsproces, doet risicomanagement middels data analyses en bewaakt dat de business handelt in lijn met Creditsafe Corporate beleid.

Profiel
Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van financieel management/accounting. Je bent analytisch, vakinhoudelijk en communicatief sterk. Je hebt bewezen ervaring met management en financiële verslaglegging. Ambitieus, pro-actief en integriteit past bij jou. Je staat sterk in je schoenen en kan je staande houden in een dynamische en lerende organisatie.

Je bent een bouwer, die meedenkt, meewerkt en die meedoet: ‘work hard – play hard’.
Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Wij bieden
Een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Bij vragen over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 070-3844659.

Voel je je aangesproken tot deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected].


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleinden

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects