Phone 070 - 38 44 600

Creditsafe zoekt...

Creditsafe zoekt...

Bekend van

Klinkt Creditsafe bekend in de oren? Dit zou heel goed kunnen, want...

 

Bekend van


Key account Manager

Ben jij de dynamische, gepassioneerde en ervaren accountmanager? Kan jij op zowel strategisch als operationeel niveau met klanten sparren? Heb jij de kracht om snel en daadkrachtig goede contracten te sluiten? Dan zoeken wij jou.


Over Creditsafe:
Creditsafe is de snelst groeiende partij op het gebied van krediet- en bedrijfsinformatie. Wij opereren wereldwijd en leveren bedrijfsinformatie aan meer dan 100.000 klanten in 12 landen. We handelen naar onze 4 key-waarden: Different, Fair, Pro-Active en Fast. Door deze 4 waarden dagelijks toe te passen in onze werkzaamheden bereiken we onze doelen en zijn we een van de meest uitgesproken bedrijven in onze markt. Wij leveren goede kwaliteit, wereldwijde dekking en bieden zeer scherpe tarieven. Wij zijn nu 9 jaar actief in Nederland en hebben inmiddels meer dan 13.000 klanten die hoofdzakelijk telefonisch worden bediend.

De functie
Voor onze afdeling Premier Accounts zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven Key Accountmanager. Jouw rol is het identificeren, benaderen en contracteren van Key prospects. Je bent samen met je collega´s verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten. Tijdens  afspraken probeer je achter de behoeften van de klant te komen en ze (direct) een passende oplossing te bieden.  Je onderhoudt je eigen klantenportfolio en ontwikelt een strategisch account en acquisitie-plan.  Je werkt samen in een team van collega’s. Je bent verzekerd van de support en kennis van collega’s uit de hele wereld. Je maakt zelf afspraken met je klanten en prospects en wordt daarin ondersteund door marketing.

Je profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in buitendienst sales in credit management  of financiële dienstverlening. Je hebt dan ook een groot netwerk in de branche en weet dat uitstekend te onderhouden. Je hebt een duidelijke wil om uit te blinken in sales en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. Je hebt uitstekende communicatie- en luistervaardigheden. Je hebt het vermogen om bezwaren / tegenwerpingen te herkennen en te overkomen. Je bent een representatieve, professionele persoonlijkheid, verkoopgericht en zelfstandig. Je beschikt over uitstekende professionele communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. En je hebt het vermogen om goed onder druk en in een zeer dynamische omgeving je targets te halen. Je bent vloeiend in Nederlands en in Engels. En je houdt net als wij van ‘work hard – play hard’.

 
Creditsafe biedt

Creditsafe biedt je een verantwoordelijke, uitdagende functie als Key Accountmanager binnen een succesvolle, snel groeiende organisatie. Je ontvangt een volledig introductieprogramma, trainingen en support tijdens je gehele carrière bij Creditsafe. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers groeien, zichzelf ontwikkelen en alles uit zichzelf halen wat erin zit. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris en progressieve bonusregeling. Daarnaast krijg je de beschikking over een auto, laptop en telefoon.

 

Wij bieden
Een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Bij vragen over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 070-3844659.

Voel je je aangesproken tot deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected].


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleinden