Phone 070 - 38 44 600

Betalingservaringen

Betalingservaringen

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger


Deel uw betalingservaringen

Financiële cijfers geven een beeld van de stabiliteit en waarde van een bedrijf. Echter is dit vaak een moment opname en worden deze jaarcijfers maar enkele keren per jaar ingediend. Het betalingsgedrag is daarom in combinatie met de cijfers het meest recente beeld van een bedrijf.

Beloon goede betalers en waarschuw anderen voor slechte betalers!

In onze rapporten vindt u het betalingsgedrag van bedrijven terug. Creditsafe laat zien of een bedrijf de gemaakte afspraken nakomt. Bekijk binnen welke periode een bedrijf betaalt, de gemiddelde factuurwaarde en het aantal betalingservaringen in ons systeem.

Hoe u betalingservaringen kunt delen 

Door uw betalingservaringen te delen met Creditsafe kunt u inzicht geven in het betaalgedrag van uw klanten. Dit is volledig anoniem en zal zonder naam of toenaam weergegeven worden in onze rapporten. U kunt uw betalingservaringen delen op twee manieren:

  • Handmatig, maak een (Excel) export van uw (historisch) debiteurenbestand gecombineerd met de NAW gegevens van uw debiteuren en verstuur deze naar Creditsafe
  • Maak gebruik van onze Krediet management tool 3D ledger. Een geautomatiseerde tool om betalingservaringen te delen

Wist u dat Creditsafe klanten die betalingservaringen delen en dit communiceren naar hun klanten een verlaging van de DSO ervaren? 

De weergave van betalingservaringen in onze rapporten:

Alleen al in Nederland hebben wij meer dan 18.000.000 unieke betalingservaringen verzameld en dit aantal groeit dagelijks!


Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Bewaking

Ontvang per e-mail waarschuwingen over uw klanten, leveranciers en concurenten.

Bewaking

Data Clean

Werk met up2date en verrijkte gegevens en voorkom missers en ontdek kansen

Data Clean