Phone 070 - 38 44 600

Consultancy

Consultancy

Kredietrapport

Ontdek met wie u zaken doet en wat de financiële en commerciële mogelijkheden zijn

Kredietrapport


Optimaliseer uw credit risk management en verbeter uw werkkapitaal

Consultancy is een snelgroeiend onderdeel van Creditsafe. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van het belang van het credit risk management en de voordelen van een optimaal beleid op dit vlak. Ze zijn daarom op zoek naar externe professionals die hen kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van hun huidige beleid, om zo hun werkkapitaal te verbeteren. Creditsafe heeft deze expertise in huis in de persoon van Ronald van Megen.

IRM Credit Solutions kan uw bedrijf daarbij van dienst zijn. Onze organisatie heeft specialisaties in verschillende industrieën, zoals olie, productie van kapitaalgoederen, de goederenhandel en telecom & energy. IRM Credit Solutions heeft als missie het optimaliseren van het credit risk management van haar klanten, met het uiteindelijke doel het verbeteren van hun werkkapitaal.

Voor meer informatie ga naar http://www.irmcreditsolutions.com/

Hoe is het credit risk management op dit moment bij uw organisatie geregeld? Is uw werkkapitaal optimaal? Of kunt u dit nog verbeteren? Doe geheel vrijblijvend de QuickScan. U ontvangt vervolgens een voorlopig en vrijblijvend advies hoeveel geld u kunt besparen.

Klik hier voor de Creditsafe Quickscan

Directions

DSO staat voor “days sales outstanding”, het aantal dagen dat uw facturen gemiddeld uitstaan voor ze betaald worden. U berekent de DSO door het debiteurensaldo te delen door de jaaromzet en de uitkomst vermenigvuldigt u met 360 (dagen). 

Klik hier voor de DSO-calculator

 

calculatorChart


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Data Clean

Werk met up2date en verrijkte gegevens en voorkom missers en ontdek kansen

Data Clean

Bewaking

Ontvang per e-mail waarschuwingen over uw klanten, leveranciers en concurenten.

Bewaking

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger