Phone 070 - 38 44 600

Consumentenrapport

Consumentenrapport

Data Integratie

Uw software gelinkt aan Creditsafe voor de meest actuele bedrijfsinformatie.

Data Integratie


Doet u (ook) zaken met consumenten?

Onze kredietrapporten geven inzicht in alle bedrijven in Nederland en de rest van de wereld, maar wat als u zaken doet met consumenten? Of als u zaken doet met een Eenmanszaak of V.O.F. die geen deponeringsplicht heeft? Is het dan interessant voor u om te weten wat de kredietwaardigheid is van de eigenaar?

Consumentenrapporten van Creditsafe

Met de consumentenrapporten van Creditsafe krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van een consument. In dit rapport ziet u in één overzicht of een consument in aanraking is geweest met incassobureaus en of er negatieve betalingservaringen zijn geregistreerd. Zo wordt er niet alleen naar de consument gekeken, maar ook naar het gemiddelde van de woonplaats en zelfs de straat waar de klant woonachtig is. 

Waar komt de informatie vandaan?

Voor het samenstellen van de Consumentenrapporten werken wij samen met onze partner Focum. Focum is gespecialiseerd in het verzamelen van consumenteninformatie. We kijken bij consumenten naar informatie die afkomstig is van instanties zoals incassobureaus en een verzameling van partijen zoals webshops die betalingservaringen delen. Zo krijgt u inzicht in het betaalgedrag en de kredietwaardigheid van de klant.


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Kredietrapport

Ontdek met wie u zaken doet en wat de financiële en commerciële mogelijkheden zijn

Kredietrapport

Bewaking

Ontvang per e-mail waarschuwingen over uw klanten, leveranciers en concurenten.

Bewaking

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleinden