Phone 070 - 38 44 600

Bekend van...

Bekend van...

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger


Klinkt Creditsafe bekend in de oren?

 

FD Gazellen 2013. Creditsafe is niet alleen het snelst groeiende bedrijf in haar branche (in Nederland en wereldwijd), we waren ook FD Gazelle in 2013.

Alex van Groningen. Creditsafe bezoekt, sponsort en organiseert elke maand meerdere buiten-de-deur activiteiten. Creditsafe heeft besloten om alle toongevende jaarcongressen te sponsoren. U kunt ons buiten-de-deur programma bijhouden onder Evenementen.

Onderweg. We staan hier en daar wel eens op een billboard, maar we rijden sowieso het hele jaar met Creditsafe op de auto´s door het land. Creditsafe probeert zoveel mogelijk telefonisch te doen, maar we hebben ook 9 mensen die naar buiten gaan. Ga naar Contact voor een afspraak.

VCMB. Samen met de andere leden van het VCMB is Creditsafe van mening dat het bedrijfsleven het belang van goed creditmanagement onderschat. Hierdoor wordt onnodig risico gelopen op debiteuren en worden kansen tot verbetering van de cash flow te weinig benut. Meer info zie Partners

Media. Wij analyseren voordurend de markt en publiceren de resultaten. Deze resultaten worden regelmatig opgepakt door de media. Bekijk hier de laatste persberichten.

 


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects

Data Clean

Werk met up2date en verrijkte gegevens en voorkom missers en ontdek kansen

Data Clean