Phone 070 - 38 44 600

Het Creditsafe verhaal

Het Creditsafe verhaal

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Samen Sterk

Creditsafe is lid van of werkt samen met meerdere brancheorganisaties's Werelds meest gebruikte krediet- en bedrijfsinformatie leverancier

In 2008 opende de Safe Information Group de Creditsafe vestiging in Nederland. Inmiddels 9 jaar verder en 13.000 klanten rijker, is Creditsafe uitgegroeid tot de meest gebruikte kredietinformatie leverancier ter Wereld.

 

Met behulp van de Creditsafe database is het mogelijk om uw klantacceptatie eenvoudig en snel aan te scherpen. Alle informatie om een weloverwogen zakelijke beslissing te maken is direct online opvraagbaar. Denk hierbij aan correcte directie- en bedrijfsgegevens, kredietscores en limieten, concernstructuren, betalingservaringen, media berichten, debiteuren monitoring en nog veel meer.

Creditsafe opereert internationaal en heeft maar liefst 16 kantoren verspreidt over Europa, Amerika en Azië. De database van Creditsafe breidt zich elk jaar uit en wordt continu verrijkt met relevante informatie.

Op het moment telt de Creditsafe groep ruim 90.000 klanten en worden er gemiddeld 13 rapporten per seconde opgevraagd in de Creditsafe database.

Graag geven wij onze klanten het woord.


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Goedgekeurd

Verzekeraars accepteren ons scoremodel voor zelfbeoordeling doeleinden

Alles-in-1

Direct aan de slag met het pakket dat het best aansluit bij uw doelstellingen

Alles-in-1 Pakketten

Kredietrapport

Ontdek met wie u zaken doet en wat de financiële en commerciële mogelijkheden zijn

Kredietrapport