Phone 070 - 38 44 600

Evenementen

Evenementen

Bekend van

Klinkt Creditsafe bekend in de oren? Dit zou heel goed kunnen, want...

 

Bekend van


Beurzen, jaarcongressen & netwerkbijeenkomsten

Creditsafe organiseert zelf evenementen, maar is ook partner van alle toonaangevende jaarcongressen en evenementen in de branche.

People's Business (15 & 16 januari 2014)

Het netwerkgala People’s Business, dat wordt gehouden in het Beurs-WTC in Rotterdam, is een begrip binnen de regio Rijnmond. Met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten.

Client Event "Zeker Internatonaal Zakendoen" (13 maart 2014)

In samenwerking met TCRre en Bierens Incasso Advocaten organiseren wij 'Zeker internationaal zakendoen', een inspirerend event voor onze relaties. Tijdens deze themamiddag zal een aantal sprekers u voorzien van allerlei tips en inzichten over internationaal ondernemen.

Jaarcongres Credit Management (20 maart 2014)

Wij kijken uit naar wederom een inspirerende dag met diverse keynote sprekers, rondetafeldiscussies, inspiratieworkshops en casepresentaties. Uiteraard is er de hele dag weer volop tijd om te netwerken. Aan het eind van de dag wordt de winnaar van de Credit Management Award 2014 bekend gemaakt. Het thema van de dag is Creating Growth, dat als een rode draad door het programma heen loopt.

Jaarcongres Controlling (1 april 2014)

Alex van Groningen en Tijdschrift Financieel Management organiseren het tiende Jaarcongres Controlling, welke in het NBC in Nieuwegein zal plaats vinden. Deze editie staat in het teken van het thema "The real (time) Business Controller".

Financial Systems Beurs (22 mei 2014)

Financial Systems is een jaarlijks evenement op het snijvlak van finance en IT met financiële professionals als doelgroep. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een uitgebreid programma van productpresentaties, inspiratiesessies en expertsessies.

CFO Day (5 juni 2014)

Op 5 juni 2014 vindt CFO Day 2014 plaats in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. CFO Day is het evenement voor CFO's, Financieel Directeuren in Nederland. Dit jaar gaan wij met elkaar in gesprek over het thema Unlock the Power of Technology.

Credit Expo (6 november 2014)

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Jaarcongres Finance Transformation (27 november 2014)

Het thema: Directing High Performing Finance. "Only when the tide goes out do you discover who's been swimming naked." Deze beroemde uitspraak van beleggingsgoeroe Warren Buffet illustreert dat het verschil tussen een top onderneming en de middelmaat juist in uitdagende tijden goed zichtbaar wordt. Anders gezegd: een high performer ben je pas als de onderneming ongeacht de marktomstandigheden consequent een meer dan bovengemiddelde prestatie aflevert.

 


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects