Phone 070 - 38 44 600

Testimonials

Testimonials

Samen Sterk

Creditsafe is lid van of werkt samen met meerdere brancheorganisatiesBekijk hier waarom 100.000 klanten wereldwijd voor Creditsafe kiezen

 

 

  Lyondellbasell

Woningcorporatie

“Sinds we Creditsafe gebruiken kan Accolade bij 5-10 procent van de kandidaten het uitnodigingsgesprek anders instappen. We zijn vooraf al op de hoogte van de financiële achtergrond.”

Expeditie en Warehousing

“Tegenwoordig kunnen de expediteurs bij ons op kantoor geen nieuwe relaties aanmaken in ons systeem voordat de financiële administratie dit bedrijf heeft gecontroleerd bij Creditsafe.”

 

Chemie

“Wanneer Credit Managers op een makkelijke manier financiële informatie willen vinden en dit snel en eenvoudig willen integreren in het eigen financiële bedrijfssysteem dan is Creditsafe een uitstekende partner.”

 

Lees de volledige Testimonial  Lees de volledige Testimonial Lees de volledige Testimonial
Festo  

Groothandel

“De prijs-kwaliteitverhouding van Creditsafe is meer dan uitstekend. Bij andere kredietinformatieverstrekkers koop je eenheden en als je meer informatie nodig hebt moet je extra eenheden afrekenen. Dankzij Creditsafe kunnen wij nu onbeperkt kredietrapporten opvragen en is het direct duidelijk wat de kosten zijn.”

Proces Industrie

“Ik heb Creditsafe laatst nog aan ons moederbedrijf in Amerika aangeraden en die hebben inmiddels ook een contract afgesloten! Ik vind dat Creditsafe een goed product biedt voor een goede prijs, dus ik kan andere Credit Managers het gebruik van Creditsafe van harte aanraden,” 

 

 

 

Lees de volledige Testimonial Lees de volledige Testimonial  

 


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger