Phone 070 - 38 44 600

Brancheorganisaties

Brancheorganisaties

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport


Creditsafe werkt samen met meerdere organisaties

 

Vcmb (1)Creditsafe maakt deel uit van het VCMB. Het VCMB staat voor het Verbond van Credit Management Bedrijven. Het verbond verenigt organisaties die gespecialiseerd zijn in één of meer deelgebieden van creditmanagement. VCMB verenigt de belangrijkste Credit Management organisaties in alle disciplines. Samen vertegenwoordigen zij ongeveer 80% van de markt.

Vvcm (1)Creditsafe is een supporter van de Verenging Voor Credit Management (VVCM) De doelstelling van de VVCM is het ontwikkelen en ondersteunen van credit management, het bevorderen van de vakkennis en de toepassing daarvan en het behartigen van de belangen van de beoefenaars, alles in de ruimste zin van het woord.

Bipa (1)Business Information Providers Association (BIPA) is opgericht in maart 2011 naar aanleiding van feedback van het Britse bedrijfsleven. BIPA een vereniging bestaande uit de vijf belangrijkste commerciële kredietinformatiebureaus in het Verenigd Koninkrijk - Creditsafe, Dun & Bradstreet, Equifax, Experian en Graydon. BIPA opereert op een niet-competitieve manier om vraagstukken die relevant zijn voor de industrie als geheel aan te pakken.

Febis (1)In 1973 toonaangevende Europese kredietinformatie agentschappen hun krachten gebundeld om de Federatie van Business Information Services Febis (aanvankelijk bekend als FECRO) te vormen, met zetel in Frankfurt. Vandaag heeft Febis ontwikkeld tot een omvangrijke organisatie met meer dan 60 volle leden van over de hele wereld die deze Business Information en Incasso diensten van nationaal en internationaal belang.

Ictf (1)The Association of International Credit and Trade Finance Professionals (ICTF)  is de nieuwe speler op het gebied van International Credit Management en alles wat daarmee samenhangt. ICFT biedt het netwerk, de kennis en de middelen die essentieel zijn om: betere prestaties te leveren, de prestaties van een onderneming verder te verbeteren, credit en financial managers vooruit te helpen met hun carrière.


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

Data Clean

Werk met up2date en verrijkte gegevens en voorkom missers en ontdek kansen

Data Clean

Prospects

Op zoek naar nieuwe kredietwaardige klanten?

 

 

Prospects