Phone 070 - 38 44 600

Incasso & deurwaarders

Incasso & deurwaarders

Bekend van

Klinkt Creditsafe bekend in de oren? Dit zou heel goed kunnen, want...

 

Bekend van


Wacht niet te lang met het uit handen geven van een vordering

 

BierensMaximaal resultaat op basis van ‘No Win, No Fee’ Worden uw rekeningen niet betaald? Dat voelt onrechtvaardig. U bent immers wel uw afspraken nagekomen. Het laatste wat u wilt is ook kosten maken om de betaling te ontvangen. Wij begrijpen dat als geen ander. Met de wil om te winnen gaan de advocaten en juristen van Bierens waar mogelijk door tot rechtvaardigheid voor u als crediteur heeft plaatsgevonden.

UltimooMinnelijke incasso heeft een belangrijke economische en maatschappelijke functie. Ons doel is om, door verdere professionalisering van de incassodienstverlening, te komen tot een brede erkenning van de functie van minnelijke incasso waarbij gecertificeerde incassobedrijven de kwaliteitsnorm bepalen voor maatschappelijk en economisch verantwoorde minnelijke incasso.

Creditsafe en Atradius Collections werken samen om Creditsafe klanten eersteklas incasso service te bieden. Atradius Collections heeft zich ontwikkeld tot een incassospecialist met meer dan 90 jaar credit management ervaring. Met uitgebreide kennis van de lokale jurisdictie en een toonaangevende wereldwijde reputatie, biedt Atradius Collections aantrekkelijke voordelen voor elk type organisatie , we  verlenen binnenlandse en internationale incasso diensten met behoud van uw klantrelatie - meer dan 90% van onze huidige klanten geven aan dat ze het gevoel hadden dat we met succes de relatie met hun klanten behielden.

Aertery (2)Aertery helpt organisaties om grip te krijgen op de de inkomende kasstromen en hun continuïteit veilig te stellen door samen te sturen op een gezonde kaspositie.We maken daarbij gebruik van de competenties die u zelf al in huis heeft en vullen die aan met complementaire expertise. Dat kan in de vorm van traditionele incassodiensten zijn of in de vorm van slimme aanpassingen van uw processen waardoor u juist incasso voorkomt of onze nieuwe dienst Voorkom incasso.

Het kan outsourcing zijn of factoring. Of gebruik van onze credit management software. De levering van hoogwaardige kredietinformatie van Creditsafe. Of juist de bemensingvan uw processen. Het doel heiligt wat ons betreft de middelen. Het te bereiken resultaat staat namelijk voorop.

EdrEDR Credit Services (EDR) is een full service credit management organisatie en marktleider in het leveren van consumenteninformatie. Van origine is EDR een informatiebureau dat uitgegroeid is tot een organisatie die in elke fase van het debiteurenproces – van accepteren tot en met incasseren – innovatieve oplossingen heeft ontwikkeld om kredietrisico’s te managen, beheersen en reduceren.

 


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger