Phone 070 - 38 44 600

Kredietverzekeraars

Kredietverzekeraars

Bewaking

Ontvang per e-mail waarschuwingen over uw klanten, leveranciers en concurenten.

Bewaking


Acceptatie scoremodel voor zelfbeoordeling

 

 

"Atradius accepteert het scoremodel van Creditsafe voor zelfbeoordeling doeleinden en per direct voor haar verzekerden de Creditsafe adviezen, tot de grens van de in de polis overeengekomen zelfbeoordeling. Dit houdt concreet in dat limieten in rapporten bij bedrijven met een score 37 (kredietwaardig) of hoger zullen worden geaccepteerd tot de grens van de in de polis genoemde mogelijkheid tot zelfbeoordeling." Juni 2012

Ontdek hier hoe Atradius het MKB ondersteunt in veilig zakendoen.

"Coface Nederland heeft akkoord gegeven om Creditsafe rapporten toe te staan voor de zelfbeoordeling van Nederlandse polishouders op Nederlandse debiteuren voor de maximale standaard zelfbeoordelingsgrens." Oktober 2013. Coface ondersteunt bedrijven bij het beoordelen en voorkomen van kredietrisico´s. Ontdek hier wat Coface voor u kan betekenen.

“Euler Hermes Nederland ziet in Creditsafe een betrouwbare partner. Wij accepteren de rapporten van Creditsafe voor zelfbeoordeling van limieten waar daadwerkelijk een positief limietbedrag in wordt benoemd. Daarnaast moeten de rapporten eenduidig positief zijn voor het toe te passen bedrag. De voorwaarden van de zelfbeoordelingsclausule blijven uiteraard ongewijzigd van kracht. Wil je meer weten over Euler Hermes en haar producten? Kijk dan op de website van Euler Hermes.

Tcre Nieuw"TC Re is de enige kredietverzekeraar die uw autonomie in stand houdt! U bepaalt zelf uw werkwijze, uw procedures, protocollen en de partners, waaronder Creditsafe, waar u mee samenwerkt. TC Re accepteert deze en in overleg worden de condities van uw verzekeringsovereenkomst bepaald. TC Re kan u derhalve nooit overvallen met kredietlimietintrekkingen of andere onaangename verrassingen en biedt u dekking voor de werkelijk onvoorziene schades. Op deze wijze beschermt TC Re het resultaat van uw bedrijf."

 

 


Bel ons voor meer informatie: 070-38 44 600Contact

Gratis Rapport

Ervaar zelf waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is

Gratis Rapport

Internationaal

Doet u over de grens zaken? Dan zit u bij Creditsafe goed!

 

Internationaal

3D Ledger

Share More, Know More! Weten hoe uw klanten andere bedrijven betalen?

3D Ledger